هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

رئیسی: قضاوت در مورد متهمان محیط زیستی را به قضات و متخصصان امنیتی بسپارید

رئیس قوه قضاییه از تمام فعالان محیط زیستی خواست فارغ از شناختی که خودشان از متهمان محیط زیستی دارند قضاوت در خصوص عملکرد آنها را به متخصصان امنیتی و قضات واگذارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست صمیمی حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه با تعدادی از فعالان محیط زیستی در حوزه ریاست قوه قضاییه برگزار شد و حجت الاسلام رئیسی پس از استماع نظرات 22 نفر از شرکت کنندگان در این نشست به ایراد سخنرانی پرداخت.

 

رئیسی در بخشی از سخنان خود در واکنش به اظهارات یکی از فعالان محیط زیستی در خصوص متهمان به جاسوسی در پوشش محیط زیست که با توجه به شناخت خود در محیط کار و دانشگاه آنها را مبرای از این اتهام می‌دانست گفت: اینکه این پرونده در سازمان محیط زیست و بین فعالان مطرح می‌شود که در دانشگاه یا موسسه‌ای این افراد را می شناختید، شما در این حیطه می توانید شناخت آن را بگویید اما بگذارید در حوزه امنیتی و قضایی متخصصان و قاضی اظهار نظر کند.

 

رئیس قوه‌قضاییه با اشاره به اینکه اظهارنظر نهایی باید توسط دستگاه قضایی صورت بگیرد مجدداً از فعالان محیط زیستی خواست که در حیطه فعالیت خودشان نسبت به آن اظهار نظر کنند اما اینکه قسم بخورند که اینها بی گناه بودند را به عهده قاضی بگذارند.

 

رئیسی با تأکید بر اینکه گروه‌های کارشناسی امنیتی و قضایی ساعت ها بر روی این پرونده کار کرده‌اند و هنوز هم ادامه دارد تصریح کرد: فعالان محیط زیستی باید منتظر نظر قاضی باشند.

 

وی خطاب به فعالان محیط زیستی گفت: شما از همه زوایای زندگی این افراد مطلع نیستید و به همین دلیل همه ما باید منتظر نظر دادگاه در این خصوص بمانیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار